Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Vajon leszbikus vagyok? És...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon leszbikus vagyok? És nagyon nagy baj? Többi lent

Figyelt kérdés
Szoval eleg sokszor nezek meg lányokat de ettol függetlenül a fiuk is vonzanak csak mindig olyan talált meg úgymond aki nagyon bunkó volt velem. Nem tudom neha furán erzem emiatt magam.. De lehet hogy ez csak valami tini izé nem?

2018. jan. 14. 17:31
 1/7 A kérdező kommentje:
15vagyok
2018. jan. 14. 17:32
 2/7 anonim ***** válasza:
Én is megnézem a lányokat mert tetszenek, de amugy nem tudnék velük kapcsolatot létesiteni és csak megnézem őket attól független a pasikat szeretem.
2018. jan. 14. 17:33
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

1. Ha a fiúk is vonzanak, maximum biszexuális vagy. Ami tök király, én is! :D 2. El tudnál képzelni bármit is lánnyal? Ha igen, akkor nem hinném, hogy "tini izé". Szóval nem nagyon nagy baj, semmivel sem leszel ettől rosszabb ember.

16l

2018. jan. 14. 17:34
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha a fiuk is vonzanak, max biszexuális vagy. Tinikorban gyakori, hogy nem tudjak, “hova is tartoznak”, de később az esetek többségében heterok maradnak. De ha leszbikus vagy/leszel, azzal SEMMI GOND NINCS! Lesznek olyan hulye emberek, akik ezt furcsállják, lehet elítélik, de velük ne törődj. Ugyanolyan ember vagy, mint ők. Pont.
2018. jan. 14. 17:39
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi szèpen
2018. jan. 14. 17:40
 6/7 anonim ***** válasza:

Ki akarod próbálni?

14L

2018. jan. 16. 23:47
 7/7 Trexy válasza:

Szerintem csak az lehet hogy a sok csalódás miatt úgy vagy vele hogy egy lány biztosan jobban meg fog becsülni, vannak hetero lányok is akik megnézik a többi lányt, ez teljesen normális, lehet hogy biszex vagy :DD

16/L/L

2018. jan. 24. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!