Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem neki vagy nem?
Sziasztok.
Röviden kifejtem a kérdésem hátterét. A boltban, ahol dolgozom, felfigyeltem egy lányra, aki viszonylag gyakran megfordul ott. 20 év körüli lehet, tehát korombeli. Valahogy megfogott benne valami. Igyekeztem szóba elegyedni vele meg többet megtudni róla, de elég távolságtartónak tűnt. Elhívtam találkára, de azt mondta, hogy más dolga van akkor. Volt még egy próbálkozásom, akkor ugyanezt a választ adta azzal megtoldva, hogy azért még meggondolja. Aztán egy ideig nem láttam őt, majd most a héten megint felbukkant. Úgy voltam vele, hogy már nem próbálkozom többet, de most ide adta az elérhetőségét és azt mondta, hogy ha akarom még áll a találkozó. Most akkor mégis tetszem neki? Csak mert előzőleg olyan rideg volt meg visszautasító, most meg ő hív el engem. Nem értem a női logikát :D
Ó, néha úgy tudnak fájni az ilyen válaszok...
Tulajdonképpen idegenek vagytok, és ha a lány helyében lennék, én sem reagáltam volna másképp. Hirtelen érte, feltételezem átgondolta, hogy miért hívja el egy vadidegen srác. Aztán valszeg újragondolta az addigi élményeit, rájött, hogy amúgy nem tűnsz dinkának, tulajdonképpen aranyos vagy és akkor meg miért ne találkozna veled.
Úgyhogy igen, szerintem tetszel neki. ^^
Köszi a válaszokat :)
Pár hónapja dolgozom ott. Néhány dolgot tudok róla a kollégáktól, velük szokott néha hosszabban szót váltani. Engem meg mintha került volna. Sőt amikor odamentem hozzá, akkor szabályosan kihátrált :D De ha odanéztem, akkor mindig mosolyogva nézett vissza. Teljesen értelmezhetetlen jeleket adott. De ezek szerint csak idő kellett mire magában lerendezi vagy mi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!