Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy lány elhívhat egy fiút?
Figyelt kérdés
Alapból én írtam rá
Utalt rá, hogy akar velem találkozni, de aztán nem lett belőle semmi
Elég félénk srácról van szó
2018. jan. 9. 20:43
2/5 anonim válasza:
Miért ne hívhatna? A legtöbb fiú nem meri elhívni a lányokat, de ha utalt rá, akkor valószínűleg szeretne veleed valahova menni. Jól tetted, hogy ráírtál biztos, hogy jól esett neki. Szóval igen, elhívhat egy lány egy fiút, senki nem fog megkövezni érte.
4/5 anonim válasza:
El lehet. Nekem a barátom mikor még ugye csak neten beszélgettünk, és nem volt semmi, mindig utalt rá hogy aranyos szimpatikus szép vagyok. Meg szivesen lenne velem. És azt is felhozta hogy találkozzunk de nem konkrétan, mármint célzott hogy tudnánk én meg mondtam hogy akkor találkozzunk.
Ez kb olyan hogy én kérdeztem meg nála is és nem volt gáz.
Plusz ha célozgat rá meg visszahúzódó is akkor nyugodtan kérdezd meg. Ne félj ügyes leszel, és minden jó lesz.:)
16L
5/5 anonim válasza:
Ha félsz a reakciótól akkor csak vagányan, viccesen tolj be neki egy "na szóval mikor találkozunk?"-ot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!