Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A padtársam egy lány akivel mindig szoktunk beszélgetni és viccelődni. Nagyon jó barátok vagyunk! De én többet érzek iránta! Mit kéne csinálnom?
Irjak neki egy kis dalt?hogy felhívjam magamra a figyelmet?
Segítsetek!
Próbálj bókolni viccelődés közben a lánynak. Ez mindig nyerő:D
Amikor már úgy érzed akkor mondd el személyesen az érzéseidet (úgy hogy csak ti legyetek ketten)
Szerintem egy kicsit korai lenne még összejönnötök, de ha tényleg szereted, akkor tegyél meg mindent, hogy ezt a jó barátságot megtartsd! Beszélgessetek továbbra is minden nap, és segítsd, ha valamilyen problémába ütközne. Most még lehet nincs sok igaz barátja, és ez a legjobb lehetőség arra, hogy lépj. Ha éveken keresztül azt tapasztalja, hogy számíthat rád, akkor idővel csak benned fog igazán megbízni. Pl. ha ugyanaz az érdeklődési körötök, és mondjuk ugyanabba a középiskolába jelentkeztek, és valami hihetetlen szerencse során egy osztályba kerültök, ahol senkit nem ismer, akkor nyert ügyed van! A dal egyébként nem rossz ötlet, bár szerintem a versekkel könnyebb dolgod lenne. Csak ne a szerelemről szóljon, mert véletlenül félreért valamit. Szóljon például a tavaszról, vagy írj neki egy húsvéti verset! Ha te leszel az első fiú, aki Húsvétkor meglocsolja, biztos fog neki örülni. :) Szóval sok sikert! :)
És ne csak az iskolában beszélgessetek! Ne csak unaloműzők legyetek egymásnak. Ha közel laktok egymáshoz, akkor menjetek le a játszótérre, beszélgessetek, esetleg kérd meg anyukádat, hogy segítsen sütit sütni, stb... A te korodban még sokféle képpen el lehet nyerni egy lány szívét, csak ne siettesd a dolgot, mert lehet, hogy örökre elveszíted a bizalmát! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!