Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a legjobb?
Figyelt kérdés
Van egy lány akit már párszor próbáltam elhívni de nem jött viszont mondta hogy nagyon szivesen eljött volna velem. Félek ha mégegyszer elhívom akkor megint nemet mondt és ezért nem tudom hogy mit mondjak neki hogy biztos eljöjjön velem és ne mondjon nemet.
16l-f
2017. dec. 26. 14:58
1/3 anonim válasza:
Nyugodtam hívd el,ha azt mondta, hogy szívesen eljött volna az előzőre, akkor biztos igent mond. Ha meg nem, ne szomorkodj, előtted még az élet. :)
2/3 anonim válasza:
Beszélj vele többet, ismerd meg kicsit jobban, keresd a lehetőséget.. lehet soknak érzi még kicsit a randizást, csak nem akarja/tudja ezt a tudtodra adni.
3/3 anonim válasza:
Beszélgess vele aztán hívd el még egyszer! Ha azt mondja nem ér rá akkor kérdezz rá hogy neki mikor jó. Ha tovább halogatja hagyd a francba! Nem érdemel meg! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!