Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/19 anonim válasza:
Persze, a gyermekeim anyja is magasabb nálam... Legalább nem kell nyújtózkodnom a vásárlásnál a felső polcokhoz... :)
Igazán praktikus...
12/19 Phantunnel válasza:
Az én barátnőm is magasabb kb 3 cm-el. Régen megszokott volt,hogy a férfi magasabb, erősebb, okosabb és többet keres mint a nő. Igazából manapság már nem annyira számítanak ezek a dolgok. Egyébként lehet ellensúlyozni, pl egy lány hiába magasabb ha a férfi mellette ki van gyúrva, akkor szerintem belátható, hogy a nő biztonságban érezheti magát mellette. Vagy hiába magasabb, ha a férfi mégis magasabbra bír felnyúlni. De ha még ezek sincsenek meg, az se gond, ha egyik felet sem zavarja a magasságbeli különbség.
13/19 Token válasza:
Az én nagybácsim álló helyzetben simán átszaladt a felesége lába között, 15 évig éltek együtt, 3 gyerekük született. Aztán elváltak, mert azasszony rasszista lett.
14/19 anonim válasza:
13: ezen kicsit nevettem, bocsi :'D
ami a kérdést illeti: barátom 6 centivel alacsonyabb nálam, de marhára nem érdekel minket. egyszerűen észre se vesszük. se az 5 év korkülönbséget az én javamra. ezek nem fontosak a kapcsolatunkban
15/19 anonim válasza:
Ja, csak ok nem akarnak velem jarni.
16/19 Optipolar válasza:
Ha minden másban passzoltok, működik a kémia és tetszik is a lány, akkor ez miért lenne probléma? Az sokkal nagyobb gond, ha valaki ápolatlan... Akit pedig ennyire a külsőség érdekel, az jobb, ha beletörődik, hogy nem fog társat találni magának, vagy ha igen, az a kapcsolata nem lesz tartós.
17/19 anonim válasza:
Nekem kifejezetten bejön, ha egy lány magasabb nálam.
Te milyen magas vagy, hogy feltetted ezt a kérdést?
18/19 Mike Vazowski válasza:
Döntve a legmagasabb fa is mászható. ;)
19/19 anonim válasza:
én is jártam magasabb lánnyal én 176 cm vagyok a lány 10 centivel volt magasabb. ez a lányokat zavarja inkább, pasikat ritkán vagy egyáltalán nem. ne vegyél fel magas sarkút,vagy magas talpú cipőt ha vele vagy és ennyi... na és egy off is hozzá: volt nagyon alacsony 152 centis barátnőm is, jártam 24 évesen 34 éves nővel. 30 évesen meg 21 éves lánnyal . azért nem fogok lemondani a szerelemről mert magasabb, vagy nagyon alacsony, ha tul vékony, vagy ha van rajta jópár plusz kiló. rövíd ahhoz az élet hogy az ember lényegtelen másodlagos dolgokkal törödjön , vagy mások véleménye szerint éljen vagy másoknak akarjon megfelelni. amikor majd az ember a halálos ágyán visszagondol életére minden ember kivétel nélkül azt bánja meg hogy nem töltött több időt szertteivel,és az elszalasztott emberi kapcsolatokon, a magányban töltött hetek vagy hónapok, vagy egyedül töltött évek elpazarlását fogja legjobban sajnálni. nem azt hogy nem volt ferrárija és kastélya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!