Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Miről beszéljek egy lánnyal...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miről beszéljek egy lánnyal aki tetszik?

Figyelt kérdés
Osztálytársam és eléggé bejön nekem, nagyon sok téma volt már, de most valahogy kifogytam az ötletekből, valaki tud tanácsot adni? Normális válaszokat kérnék, köszi.

2017. dec. 25. 15:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Hívd el moziba, aztán majd lesz miről beszélgetnetek. :)
2017. dec. 25. 15:56
 2/7 A kérdező kommentje:
az nekem is eszembe jutott, de most vidéken van és addig is messengeren beszélünk, és nem tudom még miről beszéljek vele.
2017. dec. 25. 16:23
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Akkor beszélgessetek a jövőről, hogy milyen terveitek, álmaitok, vágyaitok vannak, továbbtanulásról, gyerekkorról, hétköznapjaitokról, szilveszteri programról, vagy a hírekről, a bulvárról, linkelgessetek egymásnak zenéket, youtube videókat, kedvenceket, ha meg végképp kifogytál minden témából, akkor csak kérdezgesd őt bármiről, ami téged érdekel, hogy ő mit szeret/vár el, hogyan képzelné el az ideális kapcsolatot, hogy telt a karácsony stb.

Ha meg ezekből is kifogytok és abszolút nincs több téma, csak hallgattok feszt, akkor gondolkozz el azon, hogy lehet talán csak a külseje miatt jön be neked a csaj és valójában nincs bennetek semmi közös. A dekoratív külső megjelenés meg egy jó kapcsolathoz édes kevés, de majd rájössz, ha idősebb leszel.

2017. dec. 26. 10:20
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2017. dec. 27. 19:56
 5/7 anonim válasza:
45%
Apám Audi SQ7-éről.
2017. dec. 29. 11:04
 6/7 Apple_original válasza:
Beszélgessetek az állatvédelemről, sok lány szereti az állatokat, valószínűleg van véleménye a témáról. Jó beszélgetést!!! :)
2017. dec. 30. 17:53
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, az utolsó előtti válasz adónak üzenem, jó nagy paraszt vagy!
2018. jan. 8. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!