Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 hét ismerettség, randi a moziban, utána forró csoki?
2 hét ismerettség, randi a moziban?
2 hete ismerem a fiút, azóta teljesen kiismerük a másikat és nem kérdés, hogy érzünk egymás iránt valamit. A fiú egyébként az évfolyamtársam és minden nap találkozunk, beszélünk élőben és Messengeren is. Van mikor tök jól, mint egy haverral elbeszélgetünk, van mikor meg úgy mint egy szerelmes pár (bókol, szívek, szeretlek stb.), rengeteget bókol. Megöleljük egymást minden nap, karácsonyra is ajándékoztunk. Most elhívott moziba és utána megyünk forró csokizni. Nekem esetleg így lányként van valami dolgom?
"2 hete ismerem a fiút, azóta teljesen kiismertük a másikat"
Na ez nem igaz. Egy éve vagyok együtt a párommal és még mindig tud újat mutatni. És biztos vagyok benne hogy fog még többet is, amikor mondjuk összeköltözünk. 2 hét alatt senkit nem lehet kiismerni akkor se, ha a nap minden percét vele töltöd.
De hogy a kérdésre is válaszoljak, nem, nincs semmi dolgod, csak elmenni vele moziba és forrócsokizni. Ha gondolod, ha olyanok az elveid, fizesd ki a saját részed, vagy ha fizeti a mozit vedd te a kaját, én pl biztos ezt csinálnám. Meg sodródj az eseményekkel, ha megfogja a kezed, vagy megcsókol, és te is szeretnéd, akkor reagálj pozitívan, vagy akár kezdeményezz. És legyél megközelíthető, flörtölj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!