Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ez a lány hogyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez a lány hogyan érez irántam? (többi lent)

Figyelt kérdés
Évfolyamtársam, sokat szoktunk beszélgetni animékről meg általában mindenről. Párszor mondta nekem hogy cuki meg aranyos vagyok és sokat szokott nevetni velem meg rajtam. Sokszor szokott sokáig a szemembe nézni bár nem mindig pirul el. Néha szoktam jeleket adni hogy tetszik nekem pl.: CSAK neki adok a sütimből, haverjaim elveszik a tolltartóját én azonnal visszaadom neki stb. De nem tudom hogy azt szeretné amit én. 13/f
2017. dec. 8. 22:24
 1/5 anonim válasza:

2 lehetőség van....

Vagy nagyon jó barátjának tart vagy szerelmes beléd....

De a ,,sokszor szokott a szemembe nézni,, és a ,,párszor mondta nekem hogy cuki vagyok,, egyértelmű jel arra hogy tetszel neki.....az, hogy nem mindig pirul el ha a szemedbe néz csak arra utal, hogy magabiztossabb és sejti mit érzel iránta. 14/L

2017. dec. 8. 22:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Szerinted hogyan mondjam meg neki hogy tetszik nekem?
2017. dec. 8. 22:51
 3/5 anonim válasza:
Csak álj oda elé és mondd el neki...vagy írj neki szerelmes levelet (bár az már nem divat) de semmiképpen se facebookon v ilyesmin közöld vele mert azt fogja hinni hogy személyesen nem mered... ;)
2017. dec. 8. 23:04
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a segítőkész válaszokat!
2017. dec. 8. 23:11
 5/5 anonim válasza:
Igazán nincsmit ;)
2017. dec. 8. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!