Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ti mit "vártok el"...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti mit "vártok el" egy sráctól ha találkoztok vele?

Figyelt kérdés
Mire figyeljen hogy viselkedjen meghivjon vmire haza kísérjen stb...

2017. dec. 8. 22:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Amit bárkitől elvárok, ha ez elvárás: legyen ápolt, tiszta, és ne nyomkodja a telefonját, ne hallgasson kukán. Más elvárás nincs, mert nem a szolgám :) de ez úgyis alakul az adott szituban.
2017. dec. 8. 22:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Legyen férfias illata. Az megőrjít engem. Illatos legyen a szája. Valami orbitot vegyen be a találkozás előtt. Magát adja. Saját stílus. NE mobilozzon, ha velem van. Jóhogy: kísérd haza, de hívd is el valamire > oda vigyed, ahol lány szeret lenni. Szerintem ne dadogj, mert az idegesítő. Legyél udvarias. Mondj vicceket, hogy milyen vicces dolgok történtek veled. Az felfogja dobni a lány kedvét és nem is lesz annyira zavarban.
2017. dec. 8. 22:49
 3/4 anonim válasza:

A fizikai és mentális higiénia nálam a leglényegesebb elvárás. Én is teszek az egészségemért, szerintem nem lehet fennakadni azon, ha ezt egy sráctól is elvárom. Sportoljon (nem az a szteroidszedő-minélnagyobblegyenabicepszem kategória, hanem egészséges mennyiségű, minőségű és kivitelezésű edzés), ne mekiskaján éljen. A finom illat nálam is abszolút vonzó.

Emellett értelmes legyen, tudjunk miről beszélgetni. Legyen meg a dolgokról a saját véleménye, ne csak kispincsiként egyet értsen mindennel, amit mondok.

Emellett pedig nekem az is fontos, hogy vonzónak találjam az arcát. Szép mosoly, szép szemek, rendben tartott haj.

Abszolút nem elvárás, hogy ő vegyen nekem dolgokat, hogy hazakísérjen, hogy kinyitogassa előttem az ajtókat vagy akármi ilyesmi. Az is teljesen mindegy, hogy hova megyünk (nyilván ésszerű kereteken belül). De például ha elhív mondjuk korcsolyázni, azt sokkal szívesebben veszem, mint egy mozi plusz vacsit. Vagy ha jó az idő, teljesen tökéletes, ha csak kiülünk a parkba beszélgetni, együtt időt tölteni, jobban megismerni egymást. A jó randi nem feltétlenül egyenlő a drága randival.

Remélem, tudtam valamit segíteni!

17l

2017. dec. 10. 12:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek 😉
2017. dec. 10. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!