Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mit "vártok el" egy sráctól ha találkoztok vele?
A fizikai és mentális higiénia nálam a leglényegesebb elvárás. Én is teszek az egészségemért, szerintem nem lehet fennakadni azon, ha ezt egy sráctól is elvárom. Sportoljon (nem az a szteroidszedő-minélnagyobblegyenabicepszem kategória, hanem egészséges mennyiségű, minőségű és kivitelezésű edzés), ne mekiskaján éljen. A finom illat nálam is abszolút vonzó.
Emellett értelmes legyen, tudjunk miről beszélgetni. Legyen meg a dolgokról a saját véleménye, ne csak kispincsiként egyet értsen mindennel, amit mondok.
Emellett pedig nekem az is fontos, hogy vonzónak találjam az arcát. Szép mosoly, szép szemek, rendben tartott haj.
Abszolút nem elvárás, hogy ő vegyen nekem dolgokat, hogy hazakísérjen, hogy kinyitogassa előttem az ajtókat vagy akármi ilyesmi. Az is teljesen mindegy, hogy hova megyünk (nyilván ésszerű kereteken belül). De például ha elhív mondjuk korcsolyázni, azt sokkal szívesebben veszem, mint egy mozi plusz vacsit. Vagy ha jó az idő, teljesen tökéletes, ha csak kiülünk a parkba beszélgetni, együtt időt tölteni, jobban megismerni egymást. A jó randi nem feltétlenül egyenlő a drága randival.
Remélem, tudtam valamit segíteni!
17l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!