Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez mit jelent?
Beszélgetek egy fiúval kb 3 hete, a neten ismertem meg. Írtam ma este neki hogy hiányozni fog, megkérdezte miért, mire én azt feleltem: Kedvellek.
Erre ő ezt írta: ennyi bőven elég
Ezzel mit akart mondani?
Tetszett neki a kijelentésem? Vagy épp ellenkezőleg? Azt akarta hogy fejezzem be?
18L, a fiúk pár évvel idősebb nálam
Hát ez az én véleményem...de lehet hogy nem akarja hogy a kedvelésnél több legyen.
De az is lehetséges hogy ő egyenlőre megelégszik ennyivel..de a késöbbiekben többet szeretne. Nem ismerem a fiut ez attol függ mennyire beszél papagájválaszokban neked. Mennyire akar pl lerázni stb
Most a héten sok dolga volt (egyetem miatt tanult, nyelvvizsgára készült) keveset tudtunk beszélgetni, és ő írta hogy majd vasárnap már lesz ideje. Erre írtam hogy majd hiányozni fog :)
Annyira nem szűkszavú, de zárkózott természetű, el is mondta nekem.
Tényleg elég nehéz kivenni, hogy ezzel mire akart pontosan utalni, de szerintem nem feltétlenül jelent rosszat. Én úgy gondolom, hogy határozottabban írta volna le neked, ha nagyon nem akarna többet ennél. Biztosan csak akkor tudnád meg a választ, ha megkérdeznéd tőle, például így: "Hogy érted ezt? Bocsi, de nem egyértelmű számomra."
Ez szerintem még egy normális kérdés, semmi tolakodó nincs benne. Persze, hogyha nem jó, akkor nyugodtan átfogalmazhatod, ahogy neked tetszik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!