Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek, hogy tetszek neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy tetszek neki?

Figyelt kérdés

Van egy lány az osztályunkban, aki nekem nagyon tetszik, de ő nem ez a tipikus mai plázalány. Nincs kiközösítve, de senkivel sincs különösebben jóban, ő olyan "magányos farka" lányverzió.

Nem vezéregyéniség, de nem is követi őket.

Én viszont az osztály lúzere vagyok. Nem stréber, hanem rossz tanulmányi átlag, rossz viszony az osztálytársakkal, tanárokkal.

Igazából nem is tudom mi tetszik a lányban. Külsőre átlagos, de a kisugárzása elég jó.

2017. nov. 28. 17:04
 1/5 anonim ***** válasza:

Menj oda beszélgetni, érdeklődni, mondjuk kérdezd meg, hogy sikerült a doga vagy kérdezz rá valamire, amit nem értesz(rossz tanuló lévén nem is olyan gyanús), csillapodj le, légy tisztelettudó a tanárokkal, és ne balhézz az osztálytársakkal, csak, ha beszólnak védd meg magad.

Öltözz úgy, ahogy jól esik, legyen normális hajad, meg fújd be magad valami pasis illatú parfümmel, és szerintem sínen vagy.

De ne várd el, hogy ő kezdeményezzen, az még mindig inkább a fiúk dolga, mi lányok csak akkor szoktunk, ha a srác látványosan fatökű.

2017. nov. 28. 17:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Abban sem vagyok biztos, hogy bárki is tetszik neki. A rákérdezéssel az a baj,hogy az osztály strébere mellett ül és a lány is mindíg őt zaklatja.
2017. nov. 28. 17:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Ja, az úgy neccesebb, de mondjuk előreengedheted az ajtóban, megdicsérheted a haját, mindegy, csak legyél vele kedves.
2017. nov. 28. 17:32
 4/5 A kérdező kommentje:
Az évfolyam legmenőbb gyerekének, is ő tetszik, de a lány nagyon nem bírja őt, és a fiú mindig nyomul rá, az jó hogyha ilyenkor megvédem?
2017. nov. 29. 11:45
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem igen, jó az, ha elhajtod, ha amúgy se bír, akkor meg közösség szempontjából mindegy.

Próbáld meg, ha kényelmetlenül érzi tőle magát a csaj, akkor max nem véded meg többször.

Bár én, ha bántanának, örülnék, hogy van egy srác, aki megvéd.:)

2017. nov. 29. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!