Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogyan szedjek fel egy lányt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szedjek fel egy lányt?

Figyelt kérdés
Már a megszólítás sem megy, mit mondjak neki? Manapság hova divat elvinni a lányokat meg ilyen egyéb információról érdeklődnék :D

2017. nov. 19. 05:57
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Názzé youtubon linkeket. Csomo mimden van google, facebook csomo minden van. Nehogy má mi.mondjunk . Akkor egy naaaagy bánat vagy hogy nem tudod megszólítani se a csajt. Nekem má 1000 csajol vot teháát levagy maradva és nyomva öcskös . Maradj is a ring alján. Ennyi
2017. nov. 19. 06:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi
2017. nov. 19. 12:33
 3/5 anonim válasza:
Hívd el pl sétálni,hamarosan lesznek már karácsonyi vásárok, ott tudtok forraltborozni vagy puncsozni. Vagy hívd el korizni(én nagyon imádom az ilyen programokat és szerintem más lányok is). Vagy csak simán üljetek be valahová kávézni vagy menjetek mozizni. Legyél kreatív!:D
2017. nov. 19. 15:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Már bocsi, h kötekedek, de mi lányok nem holmi tárgyak vagyunk amit csak úgy felszedsz vhonnan. (A leesett tollat szokták felszedni/felvenni a földről.) :D
2017. nov. 20. 18:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Elég gáz, ha 1000 csajod volt. Tehát egyet sem tudtál megtartani. :/

Kérdésre a válasz: Írj rá facebookon. Manapság már ez sem szégyen, főleg ha nem találkozol vele naponta. Mozit nem ajánlom első randira. Nagyon kínos. Én eddig mindig valami kávézóba hívtam el a lányokat. Kávéztok egyet, majd talán kis borozgatás (persze, ha elmúltál már 18). Tapasztalatok alapján, ha odamész egy ismeretlen lányhoz randit kérdni akkor elhajtanak. Előtte kicsit beszélgetni kell vele.

2017. nov. 22. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!