Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjek el többet barátságnál?
Megismerkedtem egy lánnyal, nekiálltunk beszélni. Nagyon szép. És már az megfogott benne, hogy nem "tömeglány", azaz kedves, teljesen normálisan lehet vele beszélni, abszolút nem flegma.
Egyre jobban tetszik, hát már nem is közöltem vele, de szerintem tudja. pl. Mondtam neki milyen gyönyörű, meg ilyenek.
Az a baj velem, hogy könnyen ismerkedek facebookon lányokkal, sokan mondják, hogy helyes vagyok, mondjuk ezzel nem értek egyet, kb az összes ilyen lánybarátom meg is ölel, meg jóban vagyunk, de egyszerűen nem tudok barátnőt szerezni, hiába tetszik.
Talán az a baj, hogy sokat vagyok kedves? Ez a lány mondta is, hogy neki az jobban imponál, mint hogy flegmák/bunkók vele.
Hogyan próbáljak tetszeni neki vagy ilyesmi?
Köszönöm az értelmes válaszokat!
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!