Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova hívjam el randira?
Figyelt kérdés
A lány szeret olvasni (nagyon-nagyon sokat olvas) és néptáncolni jár. Kb ennyit csinál tanulàson kívül (jó, néha megnéz egy trónok harca részt mert ki nem, és nagy ritkán elmegy a barátnőivel moziba vagy beöltözni unikornisnak (ne kérdezz rá :D ) )
Szóval hova kéne elhívnom?
2017. nov. 12. 20:49
1/6 anonim válasza:
Egyáltalán milyen a viszonyotok?
2/6 A kérdező kommentje:
Nem is baráti de nem is csak köszönés viszony. Általában társaságban szoktunk beszélni de nagy ritkán kettesben is beszélünk..... De sajnos az van, hogy mindenkit kiszolgált csak engem nem (nem, nem ringyósan, semmi ilyesmiről nincs szó)
2017. nov. 12. 21:00
3/6 anonim válasza:
Hivd el olyan kavezoba ahol konyvespolcok vannak (konyvekkel), en is imadok olvasni a baratom az elso randin egy olyan kavezoba vitt direkt ezert, ahol a plafonig konyvek vannak, es en abban a pillanatban beleszerettem es elolvadtam tole, hogy milyen figyelmes, addig csak tetszett de ezzel az apro gesztussal elnyerte a szivem :D
4/6 A kérdező kommentje:
Hú. Hármas. Ez marha jó ötlet köszi!
2017. nov. 12. 21:17
6/6 A kérdező kommentje:
Ő 15
Én (bár csak egy hónap múlva, de akkora 16 leszek)
2017. nov. 14. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!