Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Miért nem ír rám sosem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem ír rám sosem?

Figyelt kérdés

Szerintetek miért van az, hogy most hétfőn megismertem egy lányt néhány baráton keresztül , ő be is jelölt engem facen, úgy hogy egymás nevét nem tudtuk, rairtam , elbeszélgetunk egy nap alatt vagy 3 órát online, másnap találkoztunk is, kimentünk a parkba beszélgetni , akkor találkoztunk úgymond először , szerintem jól telt a találkozó két órát voltunk el, de a lényeg hogy..:

Az elmúlt hét alatt háromszor írtam neki, ilyenkor mindig vissza írt , meg úgy igazából jól el tudtunk beszélgetni , de engem valahogy zavar hogy ő sosem ír rám !

Lányok ti mikor csináljatok ezt?

Sosem szoktatok ráírni a másikra ? Vagy vajon miért nem ír?

Mikor beszélgetunk látszólag ő is érdeklődik velem kapcsolatos dolgokban

..

2017. nov. 5. 22:57
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt azért csinálja, mert kíváncsi arra, hogy te keresed-e őt.
2017. nov. 5. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!