Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek jelenthet valamit?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jelenthet valamit?

Figyelt kérdés
szóval, van egy lány aki eléggé tetszik, jó ideje beszélgetünk Messenger-en (de egyébként osztálytársam) és szinte napi szinten, úgyhogy elhívtam randira. Gondoltam elviszem egy pizzázóba hiszen mondta már hogy mennyire szeret ott enni, végül is igent mondott rá, csütörtökre azt mondta szerinte jó nap neki de még nem biztos benne, azt mondtam majd akkor írjon majd rám amikor megtudja fixre. Ez Szombaton volt, azóta beszéltünk egy kicsit reggel de én direkt nem hoztam fel, vártam hogy majd ő írjon de eddig nem tette. Jelenthet ez valami negatívat vagy egyszerűen elfelejtette? Ha igen akkor ez vajon azt tükrözi nem is igazán akar jönni? elég paranoiás vagyok szóval lehet csak én vagyok hülye és gyártok összeesküvés elméleteket, de ti mit gondoltok?
2017. okt. 30. 14:55
 1/2 anonim ***** válasza:

esetleg holnap (vagy akár már ma) kérdezz rá csak így mellékesen hogy "ja amúgy jó végül a csütörtök" vagy ilyesmi...

nem biztos hogy rosszat jelent hogy nem beszél a találkáról/nem hozza szóba de ha esetleg másodszor is te hívod el és ugyanezt csinálja akkor lehet hogy érdemes annyiban hagyni...

2017. okt. 30. 15:26
 2/2 A kérdező kommentje:
igen, én is kb. erre gondoltam ezt kéne tenni
2017. okt. 31. 03:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!