Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én is elhívhatom valahova?
Na akkor én meg azt mondom,ne hallgass a harmadik válaszolóra.
Ha akar valamit a srác, akkor elhív, mert ez alap egy hím neműtől. Ha ennyihez sincs töke, akkor mi a francot akarsz tőle? Mellesleg egy hete ismeritek egymást, mi alapján hívnád el? Ezzel az erővel engem is elhívhatnál, vagy a másik válaszolót, mert kb. ugyanannyira ismersz minket. Semennyire.
Végülis pénteken amikor összefutottunk a suliban elhívtam, hogy esetleg lenne-e kedve valamikor találkozni és igent mondott:D
Tudom, hogy nem ismerem hónapok óta de úgy éreztem hülyeség lett volna várni és esdekelni utána, inkább kezembe vettem az ügyet, ha meg nem vagyok neki szimpatikus, akkor meg nem kell magamat sem áltatni és várni arra, hogy ő közelítsen meg hanem tudom, hogy én megtettem amit tehettem, nem jött össze:D
Akkor minek tetted fel a kérdést.
Szerintem innetől kezdve legyél te a férfi a kapcsolatban, ha már így szeretsz udvarolni. Hívd el randira, te csókold meg először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!