Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkozzak vele?
Bevallottam még nyáron egy fiúnak hogy szeretem...és ő erre nem adott konkrét választ...
Őszi szünetben szeretnék vele találkozmi mert már egy éve ismerjük egymást és már kellene:) de nem tudom hogyan fog viselkedni velem amikor talákozunk:(
Mert ugye nem válaszolt az üzenetemre(egy szóval lehet hogy egy gyökér)és leszar majd barátként fog velem viselkedni max.lekezelően...
Vagy amikor meglát le fog rohanni mert hogy erre a napra várt már nyár óta...azért nem válaszolt.
Valós az hogy tényleg várt a válasszal amíg nem találkozunk? És hogy szerintetek ezzel a hűdesok infóval tényleg találkoznom kéne vele?
Sajnos ki kell ábrándítsalak, mert a leírtak alapján valószínűleg elijesztetted őt magadtól.
Lehet, hogy nem ártana még egy üzenetet írnod neki, hátha válaszol, és értelmesen meg tudjátok vitatni a dolgot. Szerintem ez lenne a legjobb megoldás.
De ha nem ír vissza, sőt, te magad is fontolóra veszed, hogy talán "gyökér", akkor szerintem nem kéne belemenni egy ilyen kapcsolatba, és próbáld meg elfelejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!