Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mer\fél eljönni velem kettesben valahova?
Hát hallod, teljesen ugyan ez a szitu, voltunk már kettesben egy táborban is, illetve suliban is, és tetszem is neki. Többen mondták (külső szemlélők) hogy látszik hogy szerelmes belém. És én is belé :)
De sehogy sem tudom elhívni kettesben egy sétára vagy valahova, egyszerűen mindig lemondja, nem ér rá, fáj a feje, megfázott, elfelejtette stb. És én sem tudom miért. Rákérdeztem már, de nem mondja el.
Világos hogy többet érez irántam mint barátság de valamiért nem akarja a dolgot...
Ezt kb fél éve csináljuk, én már meguntam, nem akarok futni utána. Ha esetleg meggondolja magát én itt leszek. De nem akarom ráerőszakolni magam, mert abból sem lesz semmi jó.
Kérdezz rá Te is, próbálj vele kedves, megértő lenni, érd el, hogy bízzon benned, hátha elmondja. Ha sehogy sem megy mint nekem, akkor szerintem hagyd Te is, nincs értelme. Csak elpazarolt idő az életedből. 17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!