Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tancsácsok első randira?
Nem igazán szeretném hosszúra húzni a storyt (ennek ellenére mindig sikerül), annyi a lényeg, hogy barátnőmmel fél éve szakítottunk, ami előtt 4 évig voltunk együtt. Ő volt eddig az egyetlen barátnőm az életemben, és emiatt kb annyira tudok csajozni és randizgatni, mint egy letört fejű porcelánkutya. A tapasztalatom egyenlő a nullával... Nemrégiben megismerkedtem egy egész szimpatikus lánnyal egy buli keretén belül, félrevonultunk beszélgettünk sokat. Utána sajnos csak interneten tudtuk tartani a kapcsolatot, majd következő hétvégén ismét házibuliban találkoztunk. Szintén hasonlóan zajlott mint az előző találka, de itt már sokkal közelebb kerültünk egymáshoz, összebújtunk, úgy beszélgettünk, megfogtuk egymás kezét, puszit adtunk egymásnak stb. Együtt aludtunk, de nem történt semmi, a következő napot is együtt töltöttük itt mondjuk nem sok mindent csináltunk mert mind a ketten elég fáradtak voltunk a házigazda volt olyan jófej és megendedte, hogy a helyszínen másnap józanodjon mindenki. Majd a végén búcsúzáskor megcsókoltam. Ez most hétvégén történt, én pedig elhívtam találkozni, ahova szívesen el is jön viszont lenne pár piti kérdésem, ami ugyan nem tűnik egetrengetőnek, de nekem pl jelenleg mindennél fontosabb, szóval megköszönném ha tudnátok benne segíteni. Az első dolog ami elbizonytalanít az, hogy mennyire legyek vele közvetlen? Ugye már fogtuk egymás kezét, megtörtént az első csók is, de akkor ez azt jelenti, hogy már találkozásnál ismét meg tudom csókolni amikor köszönök és meg is tudom fogni a kezét vagy megint meg kéne törnöm a jeget? (mind a ketten józanok voltunk egyébként teljes mértékben mikor megtörtént.)Így is elég nehéz volt mert elég visszahúzódó természetű plussz én sem vagyok egy kétlábonjáró egobomba ami gondolom látszik is a határozottságomon... :D Nagyon nagy kreatívságomat bizonyítja, hogy moziba hívtam itt ha meghívtam akkor mit kellene nekem állni? A jegyet is, vagy csak ha veszünk ezt-azt? Illetve illik-e ilyenkor valamit vinni neki? Vagy túl nyálasnak hatna pl egy virág (amit mondjuk a moziba elég macerás lenne hurcolászni)? Mikor van vége a randinak? Beszéljem meg vele előre, vagy csak szimplán nekem kéne érezni? Mert mozi után még egy sétára is gondoltam, mivel mellette van egy park. Illetve ha esetleg lenne bármilyen más tanácsotok azt is nagyon szívesen fogadnám akár ide, akár privátba. Mondanom se kell úgy izgulok ég az egész arcom és pillangózik a hasam. :D
Köszönöm 18F
Szia! :)
Szerintem legyél vele közvetlen beszélgetés terén, de ne csókold meg az elején. Inkább, ha már elköszöntök, és úgy adódik egy megfelelő pillanat, akkor.
Én a helyedben állnék mindent, ha engedi a pénztárcád.
Ha pedig valami ajándékot is viszel (akár virág, de lehet bonbon is, ilyesmi), azzal jó benyomást keltesz.
A randi végét ne beszéljétek meg előre. Addig legyetek együtt, ameddig jól érzitek magatokat. :)
Sok sikert a randihoz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!