Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ugy is lehet baratom, ha nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugy is lehet baratom, ha nem jarok el bulizni?

Figyelt kérdés

Nem szoktam mar bulikba jarni, meg szorakozohelyekre menni ( nem is fogok), de eltunodtem h vajon igy hol talalhatnek majd (nem most egybol) egy fiut, akivel ha minden klappol, osszejohetnék. Jo, nem mintha pont kocsmakban, meg szorakozohelyeken talalnek ra egy ertelmes normalis fiura, de a fiatalok altalaba itt ismerkednek. Volt mar nehany baratom, nem ez a problema, de oket vagy sulimbol vagy facebookon ismertem meg (ha gáz, ha nem gáz...) hosszutavu, komoly kapcsolatom is volt mar, de neha elgondolkodok azon h manapsag minden fiu iszik, dohanyzik, meg hemzseg a csaj haveroktol, amitol egyenesen a hideg kiraz.

Nem ezt tartom a legnagyobb problemamnak, mielott meg kapnam az "okos" hozzaszolasokat!

De elegem van mar az online "facebookon rad irok meg felszedlek" tipusu ismerkedesekbol, legjobban annak orulnek ha csak ugy osszefutnek valakivel, vagy leszolitanak az utcan kedvesen meg ilyenek... Lehet en vagyok a naiv, na de nem hiszem h mindenki neten ismerkedne. Nem akarok nyomulni senkire, nincs kiszemeltem se jelenleg, csak nem szeretem h a fiuk manapsag hiaba latnak elobe, akkor is inkabb online irnak ha akarnak valamit :S ez annyira kiabrandito. Plusz, ha valaki cigizik meg a fent emlittek barmelyike igaz ra akkor nalam elashatja magat :c

Egyebkent nem teszem magasra a lecet, nincs tobb elvarasom, szerintem ezek elvarhatok egy normalis fiutol.

19/l

2017. szept. 10. 15:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ismerkedj itt velem írj rám és beszélgessünk.
2017. szept. 11. 05:48
 12/15 DollarDog ***** válasza:
Kérdező, én egyáltalán nem azt mondom ,hogy aki nem cigizik, meg piál az egy lúzer! Csak hogy a korunkbeliek 90% vagy cigizik vagy minimum szeret piálni! (Persze tisztelet a kivételnek)! Und nem, nem vagyok se páwa,se skinhead, se stréber! Én ilyen kakukktojás vagyok ebben a társadalomban! Jó az lehet hogy szeretek bepiálni,emellett cigizek is, de piálás terén tudom tartani a mértéket! Emellett jól tudom magam érezni alkohol és cigi nélkül is!
2017. szept. 11. 12:38
 13/15 A kérdező kommentje:
Oke, ense ugy ertettem h aki cigizik, iszik az nem lehet normalis meg intelliens. De az is igaz, h en nem szemely szerint nem tudnek egy ilyen emberrel lenni mert visszataszito szamomra.
2017. szept. 11. 16:29
 14/15 DollarDog ***** válasza:

Én ezt el is fogadom! Csak nem igazán értem :D

A haverok 90%-a iszik,cigizik. Mégis mit meg nem adnának egy lányért! Tehát tudnák a lányt odaadóan szeretni, romantikázni, meg minden kutyafüle ami még kell! Sőt nem egy mondta, hogy lány miatt, még le is rakná a cigit! De nem akarok vitatkozásba átmenni, egyszerűen csak a véleményem írtam le! Ha érdekel, érdekel, ha nem, nem! :)

2017. szept. 11. 17:17
 15/15 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt, meg a velemenyt is :D tudnam meg ragozni, de felesleges nem lenyeg tenyleg
2017. szept. 11. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!