Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszem neki vagy nem?
Egy suliba jartam egy sraccal (azota o elballagott), nagyon kozvetlen, nem az a csajozos fajta nőfaló tipus, de azert joba van par lannyal. Kb 2 eve eleg sokat beszelgettunk egy ideig, napi szinten messengeren es suliban is neha. Mondhatni eleg jol kijottunk egymassal, de egyszercsak megszakadt a kapcsolat, nemtudom pontosan miert. Ugy emlekszem akkoriban ballagott el, plusz nekem kesobb lett baratom es annak a kapcsolatnak par napja lett vege. A masik sraccal azota se beszeltem, viszont a minap irt nekem h miujsag stb es megint beszeltunk par oraig. Egyebkent 2 eve egyszer elhivott moziba egy konkret filmre, de nem mentem mivel nekem az a film nem jott be, es fel se fogtam akkor h ez randi lenne-e vagy sem (mai napig nemtudom igazabol de mas lanyokat nem hivogat el allitolag). Szoval ott jartam h par napja ujbol beszeltunk, de azota megint semmi. A beszelgetes alatt tett nehany fura megjegyzest mint pl "biztos nagyon aranyos voltal" meg emlitettem h lehet maradok majd a varosban fosulin ahogyan o is. Erre irta h "jo lenne, ne hagyj itt :D " de azota se irt. En nem mondom h rossz lenne ha tetszenek neki, de az se lenne baj ha kiderulne h nem mert vegulis en amolyan baratkent gondolok ra, bar 2 eve elgondolkodtam azon h o meg en egyutt. Egyebkent 2evea baratnom probalta tole burkoltan megkerdezni h van+e a fiunak jelenleg olyan aki tetszik neki, erre nemmel felelt. Viszont az idealjat is leirta az meg elegge illett ram is (persze barna haju, cuki stb stb stb lany barki lehet). Elijesztettem volna anno azzal a mozis dologgal vagy azt varja h en irjak? Egyszeruen nem ertem, de ugy hiszem nem var valaki 2 evet ha akar vmit a masiktol :D (bar volt kapcsolatom ezt o is tudta)
Irjatok le nyugodtan a velemenyeteket, remelem lesz aki elolssa (bocsi hosszu lett)
Figyelj szerintem erre, hogy 2 evvel ezelott mi volt ne ragodj mert 2 ev alatt 1000000 lannyal beszelt meg attol hogy veled joba volt. Szerintrm 2 evet egyik fiu se varna egy lanyra.
Szoval lehet 2 eve akart toled valamit de ez nem azt jelenti h most tetszel neki
Jó kérdés. Hú, mekkora segítség, tudom xD.
2 évet tényleg nem szoktak várni. Ha igen, akkor wow. lehet, hogy azóta neki is volt barátnője. És most rájött, hogy milyen jó volt veled. Lehet ezért kezdett el újra beszélgetni veled. de ezt ő sokkal jobban el tudja magyarázni, miért nem keresett téged 2 évig, ha hasonlók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!