Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/35 anonim válasza:
Igen,bárcsak leszívhatnám a fekete dákóját!
2/35 A kérdező kommentje:
😘
2017. aug. 16. 22:39
3/35 anonim válasza:
Eddig nem is tudtam, hogy létezik ilyen ember.
De ez alapján biztosan nem jön be. Külsőleg nekem nem vonzó, ez a szám meg borzalmas.
16/L
4/35 anonim válasza:
Hat had elemezzem ki..
A par perces videoba nekem csak ezt tudta sugarozni ez a... gyerek:
- sok penzem van
- barkit megdugok
- arany fogaim vannak mert az meno
- 20kilos aranylanc a nyakamba mert megtehetem
- es rugozas szeru terderosito tancmozdulatokat vegzek mert mindenki ezt csinalja
Ugy hogy osszegzem: ha az egyetlen "ferfi" lenne a foldon is egyedul halnek inkabb meg...
legalabb helyes lenne...
5/35 A kérdező kommentje:
Hát nem vagyunk egyformák annyi biztos :) ne kíméljetek a válaszokkal! :)
2017. aug. 16. 22:52
6/35 A kérdező kommentje:
Mindenkinek dobom a zöld kezet ;)
2017. aug. 16. 22:52
7/35 anonim válasza:
Nem nagyon jön be. Lehet csak a videoklipp sugallja nekem is azt, amit a 4-nek.De a hangja tettszik :)
8/35 A kérdező kommentje:
Alakul ez :)
2017. aug. 16. 23:12
9/35 A kérdező kommentje:
❤
2017. aug. 16. 23:12
10/35 A kérdező kommentje:
Mindenesetre a hetes lányka kapizsgálja mi is az a rap💕csók!
2017. aug. 16. 23:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!