Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 vagyok, a lány 18. A mozi az jó első randinak? Bővebben lent.
Szóval neten találtam a lányra, elkezdtünk beszélgetni.
Lassan 1 hete dumálunk és arra gondoltam elhívnám egy randira. A mozi az jó ötlet? Esetleg valami más? Illetve találkozásnál sima köszönés, vagy esetleg ölelés/arcra puszi?
Randi után is szintúgy? Vagy ott már mehet a szájra puszi/csók?
Ez előtt csak 1 barátnőm volt fél évig, de ott ő kezdeményezett szóval kicsit teszetosza vagyok még az ügyben :)
Inkább olyan helyre menjetek, ahol tudtok beszélgetni. pl fagyi-kávé jobb lenne első randinak.
a randi elején mehet a sima arcra puszi, a végén meg meg is csókolhatod, ha érzed a kémiát és a csaj se fog elhúzódzkodni.
Kiülni valahova, fagyi, séta, esetleg egy kajcsi (elmentek valami szenyóshoz azt ja).
20/F
Nem ,nem ,nem!!!
Még hányszor kell leírni hogy első pár randin sose moziba menjetek. Alig ismeritek egymást ,ültök a sötétben ,nem tudtok beszélgetni ,egymást megismerni.
Menjetek el kávézni/sütizni/limonádézni/ fagyizni /sétálni bármi ahol tudtok beszélgetni.
A kézfogás szerintem randira túl formális ,ha még nem találkoztatok két arca puszi vagy csak sima köszönés akár öleléssel is lehet. Az majd jön.
Elköszönésnél igazából az a fontos hogy mennyire vagytok egy hullámhosszon. Csókot inkább ne ,max akkor ha nagyon egymásra hangolódtatok ,de nehogy ezzel rossz hatást kelts aki csak "arra" játszik.
Szóval ölelés ,vagy arcra puszi itt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!