Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elhívjam randizni?
Sziasztok! Van egy lány aki tetszik, és szerintem én is neki (több jelet észrevettem) De viszont nem ismerem, Instagramon követjük egymást, így egymás nevét, korát tudjuk csak.. Egy iskolába jártunk (idén ballagott), és a buszon is szoktam látni.. De mostmár, hogy nem nagyon futunk össze, max Facebookon tudnám elhívni.. Szerintetek, ha bejelölöm, és leírom, hogy nagyon tetszik, és szívesen megismerném stb.., az nem nyomulós/fura? Nem szeretném megvárni, hogy véletlen "összefussunk" az utcán (de akkor sem mennék oda, lehet, hogy siet valahova stb..), így csak az online tér maradt.. Vagy ne hívjam el? De akkor mit írjak neki?
Az értelmes válaszokat köszi!
Ja, én 17 vagyok, ő 20.
Hívd el, ha tetszetek egymásnak, nem veszítesz semmit! Leírod, hogy szimpatikus, megismernéd ha lehet. Lehet, hogy aznap végig leveleztek, aztán találkozni hívnád.
Én nagyon örülnék, ha így rám írna, aki tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!