Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogy írjak rá egy olyan fiúra...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy írjak rá egy olyan fiúra akivel általánosban évfolyamtársak voltunk most meg más gimibe járunk és kb.2 éve nem beszéltünk meg nem is láttuk egymást?

Figyelt kérdés
Na szóval az van hogy hetedik utáni nyáron mentünk angliába a sulibal kirándulni és ő is jött. Az úton egy csomót dumáltunk és úgy vettem észre bejövök neki. Aztán elballagtunk most leszünk tizenegyedikesek és két éve nem is hallottunk egymásról. Nekem valamelyik nap eszembe jutott és rájötttem hogy mennyire bejön és bejött már akkor is. Sztem még mindig érdekelhetem mert mindig lájkolja a képeim csak lehet ő sem tudja hogy kezdeményezzen. Higy írjak rá így ennyi év után? Mert szia szia az okés de utána mit kérdezzek hogy beinduljon a beszélgetés?
2017. aug. 10. 11:29
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg milyen az új suli, hogy érzi magát ott, hogy telt az elmúlt 2 éve..
2017. aug. 10. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!