Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12-14 éves fiúk nektek milyen lány kelti fel a figyelmeteket?
Ez elég komplex kérdés😃Vannak általános belső tulajdonságok, pl. Intelligens, vicces, hasonló gondolkodású mint én, illetve vannak külső szempontok. Nálam nyerő a világos haj, világos szem es világos bőr kombó😁, alacsonyabb mint én. En így látom, de ha valaki máshogy gondolja írja meg
13/F
Ne haragudjatok, lány vagyok, de úgy éreztem írnom kell.
Szóval tényleg az a fontos mekkora a lány melle és egyéb testrészei? Ha oda kerül a sor, hogy gyereknevelés, vagy egy háztartás rendben tartása, nem a seggével, mellével fogja megcsinálni. Tudom hogy manapság nem divat értelmes lányokat felszedni, de akkor is. Félreértés ne essék, nem kötekedni szeretnék, vagy hasonló. Tudom hogy 14 évesen nem szeretnétek még gyereket és nincs is hasonló tervetek egy lánnyal, csak hogy értsétek, nem létfontosságúak a kerek idomok. Remélem ez még csak az, hogy nem értetek még fel ehhez a dologhoz, és kinövitek. További sok sikert a lányoknál. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!