Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet a legegyszerűbben randikat "szerezni"?
Nem tudom máshogy megfogalmazni, azt mondanám ha angol lennék, hogy "how to get dates" de magyar lettem.
:D
A kérdés leegyszerűsítve amúgy az, hogy hol tudok lányokkal ismerkedni a legegyszerűbben. Randiztam már ez előtt is, meg kapcsim is volt de szeretném ezt rendszeressé tenni.
Tapasztalatok, vélemények érdekelnek, segítőkész válasz=zöld pacsi! ELőre is köszönöm:)
17/F
Koncerteken, fesztiválokon, de szinte bárhol... Buszmegállóban, könyvtár előtt, parkban, bárhol, ahol lányokat lehet találni :).
"kapcsim", Uram irgalmazz ezektől a rövidítésektől...
Szerintem a legjobb ha elkezdesz valami újat csinálni :
-sportolni
-új hobbik (fényképezés - - > Fényképezős csoportok... )
-hangszeren játszani (Hidd el, ez egy nagyon nagy plusz pont szokott lenni, ha valaki tud gitározni. A zeneiskolaban sok fiatal - tehetséges - lány van.)
-csoportos kirandulasokra menni. (Igen, ez kicsit már költségebb)
Bocsi, hogy csak ennyit írtam most, annyira fáradt vagyok, hogy fura hogy eltudtam küldeni a választ. Szerintem érted a lényeget, új dolgokat kell kiprobalnod, azokból pedig ki kell hoznod a legtöbbet.
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!