Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok 16 felett, milyen srácnak tartotok ezek alapján?
1-10-ig egy skálán, ahol 10 a legjobban megfelelő pasinak jár, milyennek értékelnétek a saját szempontotokból az alábbi tulajdonságaim alapján?
10 JÓ tulajdonságom:
- hűséges, megbízható, kitartó
- szeretem a gyerekeket és mindenképpen házasságban képzelem el az életem
- őszinte vagyok (nagyon ritkán hazudom és azt meg is bánom legtöbbször)
- művelt vagyok (történelem, országok, nyelvek, kultúrák, bizonyos mértékig irodalom), szeretem az intellektuális beállítottságú embereket és egy ilyen párt képzelek magam mellé (szeretek színházba járni, komolyzenei koncertre)
- nem dohányzom, mértékkel iszom alkalmakkor, sportolok (bicikli, futás), tehát egészséges életmódot élek
- empatikus vagyok
- a páromat egyenrangú partnerként kezelem, nem az elnyomásban és alá-fölérendeltségi viszonyban gondolkodok, hanem az együttműködésben, egymás megértésében, a másik szempontjának megértésére törekszem
- szeretek pl. pizzát sütni és jól is sikerül :)
- ha hibát követek el vagy egy vitában a másiknak van igaza, legtöbbször beismerem, tudok bocsánatot kérni
- egyedi vagyok, van saját véleményem a világról, de nyitott vagyok mások véleményére és általában toleráns vagyok
10 ROSSZ tulajdonságom:
- nosztalgiázós személyiségem gyakran mered a múltba, néha túl sokat foglalkozom a múlt kérdéseivel a személyes életemet illetően is
- túl nagy az igazságérzetem és olykor hajlamos vagyok az érzelmi alapú megközelítésre (önérzetes)
- nem vagyok nagy társasági ember, inkább a kevesebb, de mély kapcsolatokat szeretem (így nagyobb társaságban nehezen oldódom fel, ha egyáltalán tudok)
- nem szeretek zenés iszogatós bulikban tombolni
- a bátorság sajnos nem mindig vall rám (ezen szeretnék változtatni)
- nem tudok műszaki dolgokat szerelni (csak nagyon alap szintig)
- melankolikus típus vagyok, bár sokszor vidám, mosolygós vagyok, de szoktam levert és bánatos lenni
- érzelmes vagyok, nagyon sokat ölelgetem, puszilgatom a párom, túl sokat vágyom ás álmodozom összebújásról (nem szexre gondolok)
- volt már jegyesem, de nem jött össze...
- sok hibám van, nem vagyok a legjobb pasi jellemre (a barátom sokkal jobb nálam jellemre, például szolgál számomra)
Kort is kérhetnék?
26/F
Ti mégis hol éltek? :D Akad bőven olyan is, aki 10 évvel idősebb nővel jár, a 20-as lányok bőven egy 10-essel idősebb pasikkal járnak (sőt 15 év korkülönbség is van sokak közt), egy 18 éves simán jár egy 30 évessel is. Sőt, régen is a konzervatívabb világban sokan ilyen korkülönbségekkel házasodtak, lett gyerekük és semmi gond nem volt.
Csak az zavar titeket tini srácokat, hogy az éretlen vágyaitokat nem élhetitek ki még, mert a lányok eleve az idősebbekhez vonzódnak.
Itt legrosszabb esetben max. 10 év a korkülönbség, de én is inkább a 18 felettiek felől érdeklődöm, ha lehet.
Éretlenek vagytok srácok, menjetek játszatok a gépen! :)
Jap csak az a gond hogy ha megnézed ilyen nagy korkülönbségnél csak arra mennek hogy kihasználják a fiatalokat :/ persze van jó pár kivétel de te vajon melyik tábort erősittenéd? :D
Ráadásul a negatív kritikát látom nem bírod :D pedig a negatív kritika is kritika! El kell fogadni hogy van és kész! Nem durcizni kéne mint egy óvodás hanem elgondolkozni hogy hmm jolvan nekik ez a nézőpontjuk oké! :D
Nem szoktam ilyen kérdésekre válaszolni,de most kivételt teszek.
/Off: itt gyakorin az emberek csak kiosztani tudják a másikat,26 évesen közöd nincs felnőtt férfihez,mert azt hiszed,hogy egy emberről bármit is elmondod 10 alaposan megfogalmazott tulajdonság,meg amúgy is,mit akarsz te 17-18 éves lányoktól,ők a negyvenes gazdag pasiknak valók,nem egy fiatal srácnak. Vicc...ha érdekel,írj nyugodtan,tudok mesélni/
Szóval,jó tulajdonságaid: alapjában véve jó,hogy ilyen sokoldalú vagy,meg látszik,hogy értelmes vagy,nekem talán egy kicsit túl komoly a hozzáállásod az élethez :) lehetnél kicsit őrültebb,lazább
rossz tulajdonságok: az hogy nem vagy egy műszaki zseni,nem rossz tulajdonság
az érzelmesség,illetve a társaság kerülése elégé emberfüggő,van aki falra mászik az ilyen emberektől,de van olyan lány,akinek az az álma,hogy ne mindig kocsmázni kelljen,hanem otthon romantikázni
a melankolikusság tud problémákat okozni,de annyira nem nagy baj,ha nem hagyod,hogy eluralkodjon rajtad
a volt kapcsolatod megint csak megítélés kérdése: nem mindegy,hogy azért lett vége,mert verted a csajt vagy mert nem tudtál eleget tenni a mindenféle luxus igényének
a nagy igazságérzet mondjuk nem a legszerencsésebb tulajdonság,de elviselhető
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!