Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk elijeszt titeket ha egy lány nagyon fiatalnak néz ki?
Én csak 150 centi vagyok xd
3-as voltam xd
Nalam nem hatrany, en 11be megyek 18 vagyok es yaah 14nek is neztek mar, mondjuk a tied durvabb de amugy 14-18 eves kor kozott eleg nehez megmondani jo sok emberrol hogy mennyi idos is, szoval ne erdekeljen.
Szerintem ugyanugy jarj el ismerkedos helyekre aztan elobb utobb ugyis talalsz valakit, marmint ha akarsz kapcsolatot az a logikus hogy eljarsz otthonról es megismerj minel tobb embert.
Később még örülni fogsz ennek. Most meg mit foglalkozol vele? 9.-ben amúgy sem kell még se piázni, se bulizni, de pláne nem pasizni, főleg, ha ilyen kis butus vagy.
Neked annyit mondana egy idősebb fiú, hogy fú de csini vagy, kinézel vagy 18-nak, és már bármit megtennél neki, annyira meghatna lelkileg.
163 centi egyébként átlag magasság, inkább az arcod lehet kislányos, ha ennyivel fiatalabbnak néznek.
De pár évvel máris többnek tűnsz majd, ha kicsit felnőttesebben gondolkodsz erről...
Nekem szemely szerint (betegesen hangzik) de bejonne, elvegre fiatalnak nezel ki de megse vagy annyira, ha olyan az arcod akkor ez lehet aranyosan izgato is, ez nem hinnem hogy hatrany
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!