Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Nem túl gyors ez a tempó 4 év...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem túl gyors ez a tempó 4 év korkülönbséggel?

Figyelt kérdés

Tegnap este ráírtam egy teljesen ismeretlen lányra, kiderült, hogy csak 13 éves, de mivel értelmes és jól néz ki, ezért nem zavar, és őt sem.

Kicsit furcsa nekem, hogy tegnap kb 30 perc múlva már meg is beszéltünk egy randit és már kérte, hogy majd adjam neki az egyik pulcsimat, illetve már az ágyban történő dolgokra is utalgatunk.

Ez normális? 17/F

(Nyilván, nem használom ki, tudom, hogy még valamilyen szinten éretlen, a létezése pedig teljesen biztos, tehát nem egy pedofillal beszélgetek.)

2017. júl. 21. 11:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
37%

és szerinted a wikipédéa az hogy van??

magán emberek szerkesztik

te is csinálhatsz bármiröl wikipédéás oldalt amiröl eddig nincs... és ha bele írod azt hogy a szék az egy élőlény attol még nem biztos hogy úgy van

ráadásul ha olyan kis mindent tudó vagy mért kéred más okoskodó emberek véleményét??

2017. júl. 21. 12:12
 12/13 anonim ***** válasza:
41%
Mindannyiunk nevében, akit lepontoztál, köszönjük. Az oké, hogy te akarsz vele szexelni, de már itt látszik, hogy kihasználod ;) Szegény kislány...
2017. júl. 21. 12:14
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem ez az egész nem áll össze. Azt írtad értelmes, de a leírtakból nekem nem úgy jön le. Egy tipikus tömeg csajnak tűnik.
2017. júl. 21. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!