Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem túl gyors ez a tempó 4 év korkülönbséggel?
Tegnap este ráírtam egy teljesen ismeretlen lányra, kiderült, hogy csak 13 éves, de mivel értelmes és jól néz ki, ezért nem zavar, és őt sem.
Kicsit furcsa nekem, hogy tegnap kb 30 perc múlva már meg is beszéltünk egy randit és már kérte, hogy majd adjam neki az egyik pulcsimat, illetve már az ágyban történő dolgokra is utalgatunk.
Ez normális? 17/F
(Nyilván, nem használom ki, tudom, hogy még valamilyen szinten éretlen, a létezése pedig teljesen biztos, tehát nem egy pedofillal beszélgetek.)
és szerinted a wikipédéa az hogy van??
magán emberek szerkesztik
te is csinálhatsz bármiröl wikipédéás oldalt amiröl eddig nincs... és ha bele írod azt hogy a szék az egy élőlény attol még nem biztos hogy úgy van
ráadásul ha olyan kis mindent tudó vagy mért kéred más okoskodó emberek véleményét??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!