Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túl nagy korkülönbég, ha a fiú 16, a lány meg 13?
Figyelt kérdés
Titeket ez megbotránkoztatna? Az idősebb lányok is tetszenek, de nekem ez a bizonyos valaki különösen, pedig még nincs annyi idős, mint én. Szerintetek fel van készülve egy párkapcsolatra?2017. júl. 18. 16:41
1/8 anonim válasza:
Tökéletesen :) De csak ha lány nem kislanyos te pedig nem várod el hogy 1 hónap után lefeküdjetek. ;)
2/8 anonim válasza:
Persze, hogy fel van készülve. Érett nő. De te is legyél felkészülve egy nem feltétlenül baráti beszélgetésre az apjával.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, 2#-nek üzenem, hogy ismerem a lány apját.
2017. júl. 18. 17:10
4/8 anonim válasza:
Szerintem az. Én 15 évesen sem akartam összejönni 13 éves lánnyal (hozzá tenném, hogy a lány is értelmes volt és a szüleit is ismertem).
5/8 anonim válasza:
nem nagy a korkülönbség
de nem kéne ki kezdened egy 13 évessel
6/8 A kérdező kommentje:
Jaj, nyugi, nem akarom megkefélni :D
2017. júl. 18. 17:54
7/8 anonim válasza:
Attol fugg, mennyire erett a lany gondolkodasa.
Baratnom is 13 volt, amikor osszejott 16 eves baratjaval, es par honapja volt a 2. Evfordulojuk!
En nem itelem el az ilyen kapvsolatokat, ha latom, hogy a fiatalabb fel erett.
8/8 A kérdező kommentje:
Elhívtam a lányt. Azt mondta, hogy még nincs fölkészülve egy kapcsolatra :(
2017. aug. 4. 04:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!