Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randis kérdések?
A puszi ölelés ember függő szerintem, de alapvetően egy puszi nem rosz kezdés, hát köszönni meg csak tudsz hogy Szia! Örülök hogy eljöttél, hogy látlak ilyenek.
Azt ha csókolózni akar, akkor megteszi vagy rákérdez szerintem azt nem mindig lehet látni, de nem feltétlen kell első randin.
Téma minden: Miket szeret film sorozat zene túra szabadidő program, cikis vagy vicces történetek mesélése ilyenek.
Az fontos szerintem hogy ne nyomulj.
Hajrá sok sikert ;)
Hát ne a halálról, gyászról és depresszióról beszélgessetek :D
Nyugodtan kérdezhetsz tőle olyanokat, hogy "mit tennél, ha lenne egymillió dollárod?" vagy ilyesmi. Kellemes téma, jó érzéseket hagy az emberben, ha ilyenről beszélhet. Te meg megismerheted egy kicsit a csaj személyiségét.
Ha csókolózni szeretne... na, ha ölelés, puszi-puszi megvolt, jól érzitek magatokat, a csaj sokat nevet, a haját igazgatja, hosszan a szemedbe néz, az ajkát harapdálja, általában annak a jele, hogy okés neki a dolog. Ne ronts ajtóstól a házba - először elég, ha néhányszor megérinted mondjuk a karját, a kezét. Ha nem kapja el a kezét, az is jó jel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!