Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Most akkor mit akar?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mit akar?

Figyelt kérdés
Szóval az van, hogy pár hete rám írt, csak úgy 'a semmiből'. Találkoztunk is kétszer, de mindig olyan szótlan volt. Ha beszélgetünk is neten, akkor mindig olyan, mintha le akarna rázni, vagy leszarna, hiszen sokszor csak egy szmájlival vagy egy egyszavas válasszal elintézi azt, amiről sokat írtam. Ennek ellenére minden reggel ír! Így nem igazán tudom, hogy mi van. Nem tudom, hogy nekem bejön-e, de oviban jóban voltunk.:DD:D:D Kérlek segítsetek, külső szemlélőként lehet könnyebb erről véleményt mondani.

2017. júl. 2. 21:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet hogy csak szűkszavű. De nyilván nem véletlen keres.
2017. júl. 2. 21:12
 2/4 anonim ***** válasza:

Legkönnyebb az lenne ha ezt így megkérdeznéd tőle.

Ezen kívül lehet csak azért ír mert unatkozik, lehet csak dugni akar, lehet csak simán ő sem tudja de majd lesz valami. De ahogy érzékelem elég béna módon akar valamit ha akar...

2017. júl. 2. 21:12
 3/4 anonim válasza:
Lehet hogy egyszerűen elfáradt mikor egyszavas válaszokkal lerendezett téged vagy fájt a feje. Minden elképzelhető. Lehet hogy tetszik neked mert külömben magasról sz@rnád le hogy egyszavakkal ír. Én is hasonló helyzetben vagyok. Fiú vagy vagy lány? A kérdésből nem nagyon tudtam kideríteni
2017. júl. 5. 11:36
 4/4 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, én 16, ő 17. :D
2017. júl. 6. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!