Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Romantikus program?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Romantikus program?

Figyelt kérdés
Tudtok ajánlani valami romantikus programot? A barátommal most leszünk együtt 1 éve. Felajánlotta hogy megtervezi ő a programot/napot, de mindig ő teszi ezért gondoltam most én megcsinálom. Nagyon romantikus ember, velem ellentétben. Ötletem sincs mit csináljunk. Piknikeztünk már, voltunk már színházban, moziban, főztünk is együtt. valami újat és különlegeset akarok adni neki (valamit ami romantikus), mint élmény. Ajánlani valamit?

2017. júl. 1. 18:24
 1/3 anonim ***** válasza:

Romantikus élmény szerintem csónakázás,naplemente sétarepülőről, fürdőzés stb...

:)

2017. júl. 1. 18:33
 2/3 A kérdező kommentje:
Budapesten hol lehet csónakázni?
2017. júl. 1. 18:48
 3/3 anonim ***** válasza:
A csonakazas szerintem is jo otlet. Esetleg satorozas? Ha van egy kis udvar valamelyikotoknek ott is lehet a hangulat a lenyeg, illetve nekem az allatkert is nagyon bejott nalunk szulinapi program volt :)
2017. júl. 1. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!