Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány, hogy közeledjek felé?
Sziasztok! 15 éves fiú vagyok. Most fogok tovább tanulni és beiratkozáson találkoztam egy lánnyal, akiben valami nagyon megfogott. ( osztálytársak leszünk ) Nagyon sokat gondolkodom rajta és hát tetszik is. Beszéltem vele nagyjából 1 órát ( az egész ott kezdődőtt, hogy az nap nagyon köhögtem és odajött megkérdezni hogy minden rendben van-e ) Félénk lánynak tűnik és ezért nem tudom hogy közeledjek hozzá.. Ráírni nem nagyon szeretnék mert szerintem nem emlékezne rá hogy ki vagyok.. Főleg az idősebbektől várom a tanácsokat arról hogy hogyan közeledjek felé..
UI: csak alap dolgokat tudok róla és én is elég félénk fiú vagyok.
hat en is csak 15 vagyok, de lany, szoval igy konnyebb. ha lesz golyatabor es tudod h o is megy akkor ott beszeljetek. ha nem lesz akkor majd szeptemberben. addig keress ra es csodald ot h ha estleg odaig juttok elmondhasd neki hanyszor neztel ra nyaron. boknak tokeletes. az ismerkedest ugy kezdenem a suliban h megkerdezned melle ulhetsz e. ha valamit rosszul csinal vagy segitsegre szorul segits neki majd mosolyogj ra. ha bantjak vedd meg majd kerdezd meg minden rendben van e. apro dolgok nagy hatassal.
egyebkent melyik iskolaba mentek.
osztol en is kozepiskolas leszek.
Első válaszolónak, köszönöm a választ, lehetséges hogy később majd fogok írni!
Második válaszoló, neked is köszi! Gólyatábor ha jól tudom nem lesz.. Arra én is gondoltam hogy megpróbálok majd mellé ülni és a megvédés szerintem alap fiúként, akkor is ha az adott lány nem is tetszik..
És Debreceniek vagyunk mindketten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!