Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tippek első randira? Nagyon be vagyok parázva
Sziasztok! Segitséget szeretnék kérni, mert egy nálam 2 évvel idősebb srác, akivel nem egy suliba járok de látásból ismerem elhívott, mert szimpinek tart és meg szeretne ismerni. Először el se hittem mert engem mindig a hülyék találnak meg, és a srác már jó ideje tetszik. De nem ez a lényeg, hanem , hogy holnap délelőtt találkozom vele, és nagyon be vagyok parázva, nincs semmi tapasztalatom ilyen téren. Tudnátok esetleg tippeket adni? Mit vegyek fel? Mit ne csináljak? Nem fogja elijeszteni, hogy finoman szólva beszédes vagyok? Előre is nagyon köszönöm a válaszokat! :D
14L
Olyan ruhát vegyél fel, ami kényelmes, de csinos, amiben jól érzed magad. Ne most járasd be az új magassarkút!
Add önmagad! Nem baj, ha sokat beszélsz, de kérdez is és hallgasd meg őt is. Ne pánikolj! Ha ideges az ember néha furán viselkedik. Ja és ne kés el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!