Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mongyam el?
Hogy mondjam el?
Gyereknapon megcsókolt a pasim, ezzel semmi baj de a szüleim nem tudják, hogy megcsókolt.
Hogyan mondjam el nekik?
Még csak 12 éves vagyok.
Ha jó a kapcsolatod a mindkét szülőddel vagy esetleg az egyikkel akkor nyugodtan mondd el neki(k) szerintem, nincs mitől tartanod! Ráadásul biztos neked is jól esne ha meg tudnád ezt beszélni velük és megosztanád ezt az örömöt! Az eseményeken változtatni már nem lehet, hiszen megtörtént a csók! Nem hiszem, hogy leszidnának a szüleid amiért a barátod megcsókolt. Ismerik őt? :)
(Az első válaszoló válaszát pedig alaposan olvasd el, figyelj a helyesírásra, de ezt csak jó tanácsként írom.)
Kedves kérdező!
Én is iskolás vagyok, nekem is nyár van, mégis tudok helyesen írni még fáradtan is. Milyen érdekes?
Amúgy az hogy nyár van vagy hogy fáradt vagy csak egy béna kifogás amiért nem tudsz és nem is akarsz helyesen írni...
Amúgy meg csak: Anya, képzeld. A Tomi gyereknapon megcsókolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!