Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogy kezdünk el beszélgetni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezdünk el beszélgetni velük?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel kresz órára járunk, ahova jár két srác is. Barátnőmnek az egyik, nekem a másik tetszik.

Hogy kezdjünk el velük beszélgetni?

16/l 16/f

2017. jún. 22. 23:10
 1/3 anonim ***** válasza:
50%
Sehogyse. Ne legyetek már nyomulós pitsák.
2017. jún. 22. 23:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Mint bárki mással beszélgetnél, dobj be pár poént, de ahogy leírtad KEZDENI csak ilyen apróságokkal kezdj. Pl ha eü oktatás is ott történik akkor lehet abból kezdeményezni. Nekem a kresz és az eü oktatás egybe volt. Aztán párokba kellett állni, hogy bemutassuk egymáson a stabil oldalfekvést, heimlich fogás, stb... sajna szájon át lélegeztetést bábún kellett gyakorolni :D Én egy elég szimpatikus lánnyal kerültem párba, és jó alap volt az ismerkedéshez. Pl a heimlich fogásnál kicsit megemeltem a lányt ő meg felsikoltott aztán megkaptam tőle hogy hülye vagyok, de abban a jóféle hangszínben és mosolyt is kaptam érte, ami jelezte, hogy ő is vette, hogy csak szórakozok. Aztán óra után odamentem beszélgetni, eleinte csak az órán történtekről beszéltünk, aztán ment a szokásos beszélgetés mindenről, de aztán végül nem jöttem be neki.
2017. jún. 22. 23:29
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
- Sziasztok, ti vagytok az a két srác akik tetszenek nekünk?
2017. jún. 23. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!