Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Debrecenben hol lehetne...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Debrecenben hol lehetne ismerkedni?

Figyelt kérdés
Szóval. 25 éves srác vagyok. Kb fél éve lett vége egy sok éves kapcsolatomnak. Azóta próbálok ismerkedni, a bátorság és a külső is megvan de egyszerűen semmi. Munkahelyen nem az igazi, buliban megint nem igazán. Talán a könyvtárakban sikerült eddig. Egy kis segítség?

#ismerkedés #lehetőséh
2017. jún. 5. 20:38
 1/3 anonim ***** válasza:

Voltam egyszer Debrecenben,a Fórumban vagy mi a neve és bementem egy ilyen csaj cuccos részhez és volt ott pár lány,az egyik félre ment és oda mentem hozzá,hogy az egyik lány rokonomnak lenne a születésnapja de nem értek ezekhez, hogy mi lenne az ideális ajándék és,hogy nem-e segítene,segített de nem vettem semmit persze mert csak ürügy kellett a leszólításra majd hálám jeléül meghívtam fagyizni,ez tavaly augusztusban,össze is jöttem a lánnyal,bár már nem vagyok vele,de nekem bevált

Szóval a plázákban meg ilyen helyeken szerintem egész jól lehet..

2017. jún. 5. 20:57
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanezzel a problémával küzdök. Még csak azt se lehet mondani, hogy állandóan itthon ülök. :D

Szerintem ha csak egy kicsit is tetszik valaki próbálkozz. (Azért ne nyomulósan. :P)

Én például örülnék ha valakivel random találkoznék és nem lenne fura, mint az eddigi srácok.

2017. jún. 5. 21:03
 3/3 A kérdező kommentje:
Hát előrébb még nem vagyok😪
2017. jún. 6. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!