Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exem a haverjaval talizgat velem egyedul nem mer legalabbis azt veszem eszre. Miert?
Figyelt kérdés
Mindig kitalal valamilyen okot hogy talizhassunk
Mar 3 honapja vege es mar 2x talalkoztunk
2 honapig nem taliztunk es a masodik honaptol szamitva 2x talalkoztunk
Mindig ram szokott irni
Beszelgetunk
Es mikor talalkozunk tok kozvetlen es ahogy ram nezett... szerintem erez meg irantam valamit
Kulonben miert talalkozna csak ugy velem?
De egyedul nem mer velem kettesbe lenni..miert?
Vagy a haverjat vagy az unokatesojat hozza mindig a talira...
Es kepeket is csinalt az en telomrol..
Szerintetek?
Igazabol en meg total szerelmes vagyok a sracba
2eves kapcsolat volt
15L
16F
2017. jún. 2. 00:41
2/3 A kérdező kommentje:
Hat a haverja mondta h nem csokolom ot meg? Mondom nem hagyjal xd es szerintem ez megvokt beszelve .. az exem kivancsi volt hogy megcsokolom e a haverjat... nem hiszem hogy a haverja be akarna fuzni. Bar kitudja..
2017. jún. 2. 00:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!