Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Csajozás? Lánnyal jóba vagyunk...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajozás? Lánnyal jóba vagyunk néha beszélünk, hogy kezdeményezzek beszélgetést?

Figyelt kérdés

Van egy csaj, bejön meg minden szerintem én is neki, néha talizunk, de valamikor ha ráírok és megkérdezem mizu akkor flegmán vagy ilyen unottan visszaírja, hogy -mit szeretnél? -semmizu, ilyesmi. Mit lehetne ez helyett kérdezni, mert már elég unalmas ez a mizu, a hogy vagy az meg kb. ugyan az.

Multkor vártuk egyik haveromat, addig beszélettünk, gyorsan elment az idő, de facebookon annyira nem vagyok penge.

Hogy kezdeményezzek vele facebookon beszélgetést, hogy a 3. kérdés után ne legyek unalmas

Köszi

2017. máj. 15. 23:50
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem ne mizut írj neki mert ez semleges. Inkább hogy szia . Mit csináltál ? Meg tovább kérdezel vagy mesélsz valamit. És ne légy túl nyomuló mert ezt egyből észreveszi a csaj .
2017. máj. 16. 06:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!