Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
]Black_Death[ kérdése:
Ez megfelel egy "Randinak"?
Figyelt kérdés
Van egy kiszemeltem az iskolában és gondoltam egy olyanra hogy direkt nekimegyek asztán mikor végen van a tanitásnak akkor félrehivom és bocsánatot kérek és engesztelés képpen hazakisérném :) Ha bele eggyezik akkor hazakisérem!És ott valami olyansmit gondoltam hogy "Hallod? Olyan kicsi kezdet van,mérd már össze az enyémmel" és aztán Összekulcsolom a kezemet a kezével és Puszi,csók? Valami ilyenre gondoltam :D Ez megfelelne?2017. máj. 10. 13:14
1/7 anonim válasza:
Vagy rohadtul besértődne és addig kerülne amig el nem felejti, vagy pofán vágna. Kivéve ha nem fülig szerelmes beléd, az más dolog... Amúgy miért nem mész oda hozzá csak simán suli után és kezdesz beszélgetni vele?
2/7 anonim válasza:
Ennyire ne nyomuljál haver! :D A hazakísérés is egy kicsit sok első alkalomra, hát még a többi. A kézfogásos dolog cuki, de semmiképpen sem ennyire az elején.
És ezt most lányként mondom.
3/7 anonim válasza:
Nagyon gyorsan akarod, hogy történjenek a dolgok. Ettől egy normális lány totál berágna, tehát hanyagold ezt a fajta nyomulást. Csak szép lassan! Türelem rózsát terem.
4/7 anonim válasza:
Ez nagyon rossz ötlet. Engesztelés képpen hívd el moziba vagy vlami, de ez csúnyán fog elsülni...
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Akkor nem fogok igy nyomulni! :D
2017. máj. 10. 19:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!