Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ez szerintetek jo mod arra,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szerintetek jo mod arra, hogy talizni hívják egy lányt?

Figyelt kérdés

Evfolyamtarsam, 11.esek vagyunk. Külön épületben tanulunk. Nem beszéltünk eddig egy szot sem (szerintem a nevemet sem tudja) de neha egymásba akad a tekintetünk. Holnap ha van epp órájuk a mi epuletunkben elhivnam talizni. Először megszolitanam persze, utana elmondanám neki hogy szimpatikus, szep lany, es bar nem ismerjük egymást szeretnem hogyha ez megváltozna.

Ha ez igy esetleg béna, akkor varom a tippeket csak ne offoljatok ki :D

18f

2017. ápr. 18. 20:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én örülnék ha így fogadna egy srác 🙂 19/L
2017. ápr. 18. 20:25
 2/13 A kérdező kommentje:
Na ennek orulok :D
2017. ápr. 18. 20:29
 3/13 anonim ***** válasza:

10000% hogy jobb mintha fb-n tenned ugyanezt. De:

Konkret programot talalj: koncert, seta, allatsimogati, ufo vadaszat, graffiti verseny, .. .. .. Stb. (De ne mozi!! - sotetbe neman nem lehet randizni.) s legyen B terves is ha az a program nem jon be neki. (Pl. Fel a festektol...) ertem?

Sok sikert!

40f

2017. ápr. 18. 20:31
 4/13 A kérdező kommentje:

A facebookos ismerkedés nem az en vilagom azert is inkabb ez

Köszi a tippet

2017. ápr. 18. 20:34
 5/13 anonim ***** válasza:
Ez így nagyon szuper szerintem. Én nagyon örülnék ha valaki így jönne oda hozzám. Sok sikert.
2017. ápr. 18. 20:35
 6/13 anonim válasza:
51%
Itt mindenki szuperezik meg decuki, de ez a tipikus teljesen esélytelen próbálkozás kategória.
2017. ápr. 18. 20:54
 7/13 A kérdező kommentje:
Jobb ötletem nincs. De ha te tudsz jobbat oszd meg kerlek
2017. ápr. 18. 20:57
 8/13 anonim ***** válasza:
Nem kell jobb ötlet, ennél jobb nincs. Jó nagy bátorság kell hozzá, elismerésem, ha megteszed, kevés esély van rá, de az ég világon semmi vesztenivalód nincs.
2017. ápr. 19. 01:42
 9/13 anonim ***** válasza:
Megírod majd nekünk, hogy mi történt?
2017. ápr. 19. 17:03
 10/13 A kérdező kommentje:

Persze

Ma nem volt orajuk nalunk ugyhogy sajnos most nem jott ossze

2017. ápr. 19. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!