Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk meenyire jön be ha egy lány odamegy hozzátok? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Sziasztok, nincs sok alkalmama imserkedni és arra lennék kiváncsi, hogy ha odamennék egy fiúhoz pl Arénába, hogy nagyon helyes vagy..vagy ilyenek és megkérdezném van-e kedve ismerkedni az mennyire nyomulós? Van aki visszataszítónak találna?
A 15 évesen nem ezen kéne gondolkozni kommenteket kérlek mellőzzétek..tudom, hogy nem ezen múlik az életem csak többször is elgondolkoztam, hogy ez bejönne-e és kiváncsi vagyok.
15/L
2017. ápr. 17. 19:19
2/3 anonim válasza:
Mondjuk nekem sincsen vele különösebb bajom, ha lány teszi meg az első lépést:)
Ha túl nyomulósnak érzem, akkor legfelljebb adok neki valami elérhetőséget és megismerkedhetünk máskor is. (Vagy esetleg online elkezdeni megismerni)
17/F
3/3 anonim válasza:
Kifejezetten kedvelem az ilyen lányokat, igen, nekem tetszene.
14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!