Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? Találkozóm lesz egy fiúval (sima baráti találka) de fogalmam sincs, hogy mit csináljak!? Többi lent!
Nemsokára a napokban találkozóm lesz egy fiúval. Mindketten gimnazisták vagyunk, ő egy évvel alattam van. Rég óta beszélgetünk a neten keresztül, nap mint nap látjuk egymást a folyosókon, ám élőben egyikőnk se beszél nagyon. Szégyellősek vagyunk, ám chatelés közben órákig szoktunk beszélgetni. Van egy közös hobbink, talán emiatt is jövünk ki jól. Én felőlem simán barátok vagyunk, valószínűleg ő is így látja.
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek miről beszélgessünk? Mint mondtam, mindketten félénkebbek vagyunk, és attól tartok hogy kellemetlen lesz, vagy esetleg letelepszik az a bizonyos kínos csönd...
neten már rengeteget beszélgettünk a sulinkról, sportokról, meg egyéb társadalmi dolgokról, de mondanátok tippeket, hogy mivel tudnám oldani a fesültséget, mit tudnék esetleg tenni hogy kellemesebb legyen a hangulat? Esetleg olyan témák amik nem annyira személyesek, de jobban megismerhetem őt?
Beszélgessetek arról ami közös bennetek.
Ami érdekli őt vagy téged azt a témát feldobhatod.Beszélhettek zenékről,filmekről,játékokról,stb...
Meg egy-egy olyan kérdést úgy próbálj feltenni hogy megtudd ismerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!