Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Van egy lány az osztályunkban...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány az osztályunkban és tetszik nekem de nem merek odamenni hozzá mert utálja az összes fiú? Mitévő legyek?

Figyelt kérdés

2017. márc. 24. 06:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ha tényleg a barátaid, nem téged fognak kiközösíteni, hanem máshogy fognak viszonyulni a lányhoz, ha megtudják hogy egy haverjuknak tetszik.
2017. márc. 29. 20:05
 12/13 anonim ***** válasza:
Te az összes fiúval akarsz járni, vagy ezzel a lánnyal? A lőtéri kutyát se érdekli a többiek véleménye! Ha kell valaki, megszerzem.
2017. márc. 30. 14:57
 13/13 Csabx válasza:

Kérdező!

"Es még egy nagyon fontos dolog h es joban vagyok vele baratilag szoktam is beszélgetni vele"

Ha nem mersz odamenni hozzá, akkor hogy beszélgetsz vele barátilag? Ez egy kicsit ellentmondásos nem?

2017. márc. 31. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!