Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ismertek olyan fiút aki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismertek olyan fiút aki szinte minden lánynak bejön?

Figyelt kérdés

Én ismerek ilyet de semmi esélyem nála, pedig tökéletes. Mivel nálam 1000x jobbakat is megkaphat ezért semmi oka nem lenne rá, hogy velem kezdjen. Ő nagyon helyes, gyönyörű arca van. Hatalmas zöld szeme van, kis pisze orra szép formájú tökéletes ajkak, mellette markáns arcformája van, egyszerre tud kisfiúsnak is hatni és férfiasnak egyszóval tökéletes. Szép bőre is van, szép haja, izmos szálkás de nem túl kigyúrt, sokat sportol szinte mindenben jó. Nagyon jól is öltözködik és mindig jó illata van. Emellett nagyon okos is és kedves az emberekkel, nagyon jó humora van és olyan magabiztos. Olyan különleges más mint a többi fiú, teljesen más dolgok érdeklik olyan inspiráló. Ha meglátom majd kiugrik a szívem a helyéről, de ő észre sem vesz. Illetve egyszer kinyitotta nekem az ajtót :) Szerintem Ő tökéletes. Két évvel idősebb nálam most épp szingli 3 évig volt együtt a barátnőjével akit egyszer sem csalt meg. Minden lánynak bejön akit ismerek, kivéve egy-két embernek akik direkt szeretnek ellentmondani másoknak.

Fogalmam sincs én tök átlagos lányként hogyan érhetném el azt, hogy egyszer olyan barátom legyen mint Ő. Biztos van még pár darab ilyen egyed valahol :( De túl szép ez nekem, hogy igaz legyen, hogy valaki ennyire hibátlan az nagyon nem fair. Az előző barátnője is a legszebb lány volt a suliban modellkedett is meg minden, mellette jól is tanult és állítólag jófej volt.

Persze gondolom semmi esélyem, hogy a "helyébe lépjek" de ha ismertek ilyeneket mint akiről írtam akkor mégis mivel lehet szerintetek egy ilyen fiút megfogni? Mondják, hogy ő is csak olyan mint a többi ember de ez nem igaz! Hallottam már beszélgetni és ő tényleg teljesen más mint a fiúk 99%-a.

Nagyon szenvedek :(

2017. márc. 16. 17:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Én sajnos nem ismerek ilyet de ott van pl Justin Bieber
2017. márc. 16. 18:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen,ismerek. O meleg,tehat a lanyok nem igazan tudjak igy lenyugozni.
2017. márc. 16. 18:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Ismerek olyat, akiért az iskola majdnem összes lánya oda van, de mindemellett utálják is, mert egy köcsög paraszt még az osztálytársaival is.

De, attól még, hogy jól néz ki, még nem biztos, hogy jó partner is lehetne. Miután megismeritek egymást próbáld meg eldönteni, jó pár lenne-e. :) Van olyan iskolai program, ahol össze vannak vonva az osztályok? Nálunk pl. vannak projektnapok, ahol van 25-30 projekt és mindenki arra jelentkezik, ahová akar és idén pont a fentebb említett sráccal voltam egy projekten, bár hozzá se szóltam, mert mindenkivel csak bunkó :D

2017. márc. 16. 21:09
 4/4 anonim válasza:
szia. Én ismerek ilyen fiut. Nagyon tetszik nekem.Ő is tökéletes,ahogy te leirtad. És rengeteg lány odavan érte. Szerettem volna,hogy járjon velem. és ezert mindent megtettem volna :) eleinte nagyon kedves,aranyos voltam vele. AZ egyetlen mód,amivel megtudtam tartani,az az volt,hogy elérhetetlen voltam számára. tudtam,hogy engem akar. Már egy éve ez van. mindig csak huzom az agyát. és lassan megszeret :D olyanokat ir,hogy járna velem,meg bántja őt az,hogy flegma vagyok vele. jonni akar hozzám városba. szoval minnel elérhetetlenebb vagy,annál jobbna akar majd téged. sok sikert neked. szurkolok :D 18 lány
2017. márc. 18. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!