Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi angolul, vélemény?
Figyelt kérdés
Alapjába véve kicsit unalmas srác vagyok, és ha rajtam múlik, hamar elakad a beszélgetés 1-1 randi alkalmával. Most fogok randizni egy 17 éves, intelligens, okos lánnyal, aki nagyon jól tud angolul (és én is). Szerintetek hülyeség lenne, ha angolul zajlana az első randi? Vagy ha nem is teljesen, de mondjuk miután magyarul "elakadt a dolog"?2017. márc. 14. 19:20
2/3 anonim válasza:
Hasznosnak hasznos, de ha el akad a beszelgetes beszelhetsz te kinaiul is, nem fogsz tudni mit mondani. Nyelv gyakorlad szempontjabol hasz os de amugy nem latom ertelmet.
3/3 A kérdező kommentje:
De hátha neki is eszébe jut valami, vagy tetszeni fog neki, hogy "jé, ilyet is tud", stb.
2017. márc. 14. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!